Ventilationsarbejde

Vi ved, hvad vi taler om, når det gælder ventilation, og vi laver al slags ventilationsarbejde inden for komfortventilation, ventilation til forskellige former for industri eller i forbindelse med nybyggeri. Vi dækker hovedsageligt i Silkeborg, Århus og resten af Østjylland.

Vi er stolte af vores arbejde, og vi lover dig kyndig rådgivning, så du finder den løsning, der passer til dine behov. Vores projektledere bevarer det kølige overblik, og fører dig igennem forløbet fra start til slut, så du kan roligt læne dig tilbage. Du er i sikre hænder hos os.

Komfortventilation: Vejen til et godt indeklima

Vi har efterhånden mange års erfaring med at etablere komfortventilation på kontorer, på skoler og i sundhedssektoren. Med komfortventilationen sikrer du et godt indeklima med en behagelig temperatur og en luft, der føles frisk og ren.

Et godt indeklima giver ikke bare god trivsel, det øger også produktiviteten på arbejdspladsen, så medarbejderne arbejder mere koncentreret og effektivt.

Det er en rigtig god investering at forbedre indeklimaet, og et nyt ventilationsanlæg kan gøre underværker for både medarbejdernes velbefindende og effektivitet.

Skoleeleverne har også fortjent et godt indemiljø, og det kræves, hvis de skal holde koncentrationen gennem en hel skoledag. Undersøgelser viser, at man kan øge elevernes præstationer ved at sørge for, at ventilationen er i orden. Desværre er alt for mange skoler dårligt ventilerede, og det giver sig til udtryk på læringskurven.

Kontakt os og få en snak om, hvordan du kan forbedre indeklimaet med komfortventilation.

Procesventilation og industriventilation

Hvis en virksomhed ikke kan indkapsle de farlige påvirkninger fra fx sundhedsskadeligt og eksplosivt støv, eller luftarter, er procesventilation løsningen. Ventilationen kan også afhjælpe røg, mikroorganismer, aerosoler og dårlig lugt. Med procesventilationen fjernes påvirkninger, hvor de udvikles, og der tilføres ny luft, uden at der skabes træk i lokalet.

Med industriventilation kan du skabe et godt indeklima i større haller til produktion. Industriventilationen kan kombineres med komfortventilation for at sikre, at indeklimaet for medarbejderne forbedres, og at produkter og maskiner befinder sig i et optimalt miljø.

Vi hjælper dig med effektiv procesventilation og industriventilation. Vi kan stå for installation, service og vejledning, så vi kan finde den løsning, der passer til din virksomhed og sikrer de bedste forhold for produktionen og dine medarbejdere.

Ventilation til laboratorier og renrum

Arbejdet i et laboratorium hænger i mange tilfælde sammen med håndtering af forskellige farlige stoffer. For at sikre et ordentligt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne i laboratoriet er et velfungerende ventilationssystem derfor altafgørende.

Vi sørger for, at ventilationen fungerer som den skal, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden. Vi laver ventilationsløsninger, så luften i stinkskabene tilpasses, og vi sikrer en trykforskel, så luften bevæger sig den rigtige vej rundt mellem flere rum.

I nogle tilfælde er kravene til hygiejne så høj, at det er nødvendigt at installere et renrum. Kravene til rummet afhænger af industrien, men med vores ekspertviden hjælper vi dig med at vælge og installere lige præcis dén løsning, der opfylder dine krav.

Vi har mange års erfaring med installation og regulering af både ventilation til laboratorier og renrum. Det betyder, at vi både kan rådgive dig om den helt rigtige løsning og sikre dig et kvalitetbevidst resultat, du bliver glad for.

Nybyggeri og entreprise

Hos HM Ventilation er vi gode til entrepriseprojekter. Vi har specialiseret os i teknikentrepriser, hvor hele HM Gruppen arbejder sammen om den tekniske del af projektet. Her undgår du, at flere aktører skal involveres opgaven, og processen foregår mere effektivt. Det betyder, at du får en helstøbt løsning, og at du kan udnytte tiden bedst.

En af vores helt klare styrker, er vores evne til at samarbejde internt. Når vi bringer vores fagligheder sammen, er vi i stand lede dig sikkert igennem dit projekt fra start til slut med erfaren rådgivning og et iskoldt overblik.

Vi besøger jer og danner os et overblik, før vores professionelle tegnestue udarbejder tegninger, som bruges i det videre forløb.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi finder den bedste ventilationsløsning for dig.
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Spørg os også om:

  • Ventilationsservice
Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.