Komfortventilation

HM-Ventilation a/s har mange års erfaring med at projektere, installere og servicere komfortventilation på for eksempel kontorer, skoler, institutioner og i sundhedssektoren.

Komfortventilation: Vejen til et godt indeklima

Hos HM-Ventilation a/s i Silkeborg og Århus har vi solid erfaring at etablere komfortventilation på kontorer, på skoler og i sundhedssektoren. Med effektiv komfortventilation sikrer du et godt indeklima med en behagelig temperatur og luft, der føles frisk og ren. Vi har afdelinger i både Silkeborg og Århus, og vi er derfor altid tæt på dig og din virksomhed eller institution.

Skab trivsel og effektivitet med komfortventilation

Et godt indeklima giver ikke bare god trivsel, det øger også produktiviteten på arbejdspladsen, så medarbejderne arbejder mere koncentreret og effektivt.

Det er en rigtig god investering at forbedre indeklimaet, og et nyt ventilationsanlæg kan gøre underværker for både medarbejdernes velbefindende og effektivitet.

Skoleeleverne har også fortjent et godt indeklima, og det er nødvendigt, hvis de skal holde koncentrationen gennem en hel skoledag. Undersøgelser viser, at man kan øge elevernes præstationer ved at sørge for, at ventilationen er i orden. Desværre er alt for mange skoler dårligt ventilerede, og det giver sig til udtryk på læringskurven.

Kontakt os og få en snak om, hvordan du kan forbedre indeklimaet med komfortventilation.

 

Kontakt os

 

Etablerer komfortventilation i hele Danmark

Vi arbejder med komfortventilation i hele landet og laver primært ventilationsservice i Østjylland, Midtjylland og Trekant-området herunder Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og Kolding.

Spørg os også om:

Mere om komfortventilation? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.