Ventilationsservice

HM-Ventilation a/s udfører ventilationsservice i Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og resten af Danmark. Alle typer ventilationsanlæg til erhverv og industri. Vi er en del af VENT-ordningen.

Er dit ventilationsanlæg i topform?

Løbende serviceeftersyn og vedligeholdelse af ventilationsanlægget minimerer risikoen for dårligt indeklima. Dårligt indeklima påvirker både mennesker, maskiner, bygninger og forretning, og det viser sig blandt andet ved:

 • Forringet luftkvalitet
 • For høje temperaturer
 • For lave temperaturer

Når indeklimaet er dårligt kan det for eksempel give problemer med maskiner og bygninger i form af fugt, skimmelsvamp og støv. Eller det kan give mennesker fysiske gener, dårlig trivsel, lav effektivitet, dårlig koncentrations- og indlæringsevne.

Et dårligt vedligeholdt ventilationsanlæg betyder blandt andet gradvist dårligere indeklima, større energiforbrug og øget miljøbelastning. HM-Ventilation a/s er medlem af VENT-ordningen og kan hjælpe dig med ventilationsservice.

 

Kontakt os i dag

HM-Ventilation a/s er medlem af VENT-ordningen

Få fast service på ventilation

Som fast servicepartner hjælper HM-Ventilation a/s ejere af etagebyggerier, erhvervsbyggerier, offentlige bygninger og industrivirksomheder med ventilationsservice.

Vi står for løbende vedligeholdelse og sikrer, at I får hurtig hjælp, hvis der skulle opstå problemer eller noget går i stykker. HM-Ventilation a/s fungerer også som gerne som sparringspartner i forbindelse med energioptimering og renoveringsprojekter.

Ventilationsservice er god forretning

Med fast service på dit ventilationsanlæg er du sikker på godt indeklima og drift, der er klimavenlig og økonomisk. Jævnlig ventilationsservice er lig med fuld gevinst af din investering i ventilation.

Bestil ventilationsservice og få:

 • Optimal ydeevne på dit ventilationsanlæg
 • Forlænget levetid på ventilationssystemet
 • Reduceret risiko for driftsstop
 • Optimalt indeklima og luftskifte
 • Minimeret risiko for bygningsskader – herunder fugt, skimmel og brand

Service på alle typer ventilationsanlæg til erhverv og industri

Hos HM-Ventilation a/s har vi vores egne serviceteknikere, der hjælper dig med at få servicetjek af dit ventilationssystem – uanset om det drejer sig om ventilationsanlægget på kontoret, i etagebyggeriet, i skolen eller i industrien. Vi udfører også specialservice i for eksempel laboratorier, medicinal- og fødevareindustrien.

Få en skræddersyet serviceaftale hos HM-Ventilation a/s

Forebyggelse er sund fornuft – også når det kommer til ventilation. Hos HM-Ventilation a/s kan du få en serviceaftale, der er tilpasset jeres specifikke behov.

Et servicetjek indeholder for eksempel:

 • Rengøring og rensning – køle- og varmeflader, motorkasse, rør, ventilationskanaler, filtre mv.
 • Kontrol af mekaniske dele – ventilatorer, motorer, kileremme, lejer, spjæld mv.
 • Måling af tryk, lyd, partikler, luft og temperatur
 • Fejlfinding og reparation af fejl og mangler
 • Udskiftning af filtre og dele, der trænger til det

HM Ventilation a/s udfører ventilationsservice på alle typer ventilationsanlæg. Med en servicekontrakt hos os sikrer vi, at din ventilation altid fungerer som den skal.

>> Spørg HM-Ventilation a/s om ventilation

HM-Ventilation a/s er en del af VENT-ordningen

Den landsdækkende VENT-ordning sikrer, at medlemsvirksomhederne kan tilbyde certificerede kvalitetseftersyn af ventilationsanlæg. Som medlem af VENT-ordningen har serviceteknikere fra HM-Ventilation a/s gennemgået et skræddersyet uddannelsesforløb og bestået VENT-eksamen.

Serviceeftersyn på ventilationsanlæg udført af certificerede serviceteknikere fra HM-Ventilation a/s er din garanti for, at dit ventilationsanlæg lever op til alle aktuelle krav og er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, der er specialiseret i at optimere dit anlæg mest muligt. Både når det gælder indeklima og energiforbrug.

Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside >> www.vent.dk

HM-Ventilation a/s er medlem af VENT-ordningen

Tal med os om ventilationsservice – udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.