Ventilation til hospital, laboratorier og renrum

Arbejdet i et laboratorium hænger i mange tilfælde sammen med håndtering af forskellige farlige stoffer. For at sikre et ordentligt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne i laboratoriet er et velfungerende ventilationssystem derfor altafgørende.

Kvalitetsløsninger og rådgivning på hospitals- og pharmaområdet

HM-Ventilation a/s i Århus og Silkeborg sørger for, at ventilationen fungerer som den skal, så du ikke skal bekymre dig om sikkerheden. Vi laver ventilationsløsninger, så luften i stinkskabene tilpasses og sikrer en trykforskel, så luften bevæger sig den rigtige vej rundt mellem flere rum.

I nogle tilfælde er kravene til hygiejne så høj, at det er nødvendigt at installere et renrum. Kravene til rummet afhænger af industrien, men med vores ekspertviden hjælper vi dig med at vælge og installere lige præcis dén løsning, der opfylder dine krav.

Vi har mange års erfaring med installation og regulering af både ventilation til laboratorier og renrum. Det betyder, at vi både kan rådgive dig om den helt rigtige løsning og sikre dig et kvalitetsbevidst resultat, du bliver glad for.

 

Kontakt os i dag!

 

Vi udfører ventilation til hospital, laboratorier og renrum i hele Danmark

HM-Ventilation a/s udfører ventilation til hospital, laboratorier og renrum. Vi rådgiver, projekterer og installerer ventilationsløsninger i hele landet og laver primært ventilationsservice i Østjylland, Midtjylland og Trekant-området blandt andet i Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og Kolding

Spørg os også om:

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi finder den bedste ventilationsløsning for dig. Vi glæder os til at lede dig sikkert gennem dit ventilationsprojekt fra start til slut.

Ventilation på hospitals- og pharmaområdet? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.