Industriventilation og procesventilation

Kravene til industriventilation, procesventilation, udluftning og udsugning på arbejdspladser og i industrien er strenge. Og det skal de være – ikke mindst af hensyn til medarbejdernes sikkerhed og arbejdsmiljø.

Få optimal luftkvalitet med industriventilation

Røg, støv, damp, varme og andre gener skal ledes væk fra produktion og mennesker. Hvis en virksomhed ikke kan indkapsle de farlige påvirkninger fra for eksempel sundhedsskadeligt og eksplosivt støv eller luftarter, er procesventilation løsningen. Ventilationen kan også afhjælpe for eksempel mikroorganismer, aerosoler og dårlig lugt.

Med procesventilationsanlæg fjernes påvirkningerne, hvor de bliver udviklet og ny luft bliver tilført – uden at der kommer træk i lokalerne.

Ventilationsløsninger fra HM-Ventilation a/s lever naturligvis op til alle krav og regler for luftkvaliteten på arbejdspladser.

 

Kontakt os i dag!

 

Industriventilation kombineret med komfortventilation

Med industriventilation kan du skabe et godt indeklima i større haller til produktion. Industriventilationen kan kombineres med komfortventilation for at sikre, at indeklimaet for medarbejderne forbedres samtidig med, at produkter og maskiner befinder sig i et optimalt miljø.

HM-Ventilation a/s hjælper dig med effektiv procesventilation og industriventilation. Vi kan stå for installation, service og vejledning, så du får en ventilationsløsning, der passer til din virksomhed og sikrer de bedste forhold for produktionen og dine medarbejdere.

Vi udfører industriventilation, procesventilation, udsugning og udluftning i hele Danmark

HM-Ventilation a/s er specialister i industriventilation, procesventilation, udsugning og udluftning til produktion, værksteder, trykkerier mv. Vi rådgiver, projekterer og installerer ventilationsløsninger i hele landet og laver primært ventilationsservice i Østjylland, Midtjylland og Trekant-området blandt andet i Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og Kolding.

Spørg os også om:

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi finder den bedste ventilationsløsning for dig. Vi glæder os til at lede dig sikkert gennem dit ventilationsprojekt fra start til slut.

Mere om industriventilation? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.