Om os

HM-ventilation a/s leverer professionel ventilation i hele Danmark.

Om HM-ventilation a/s

HM Ventilation A/S har eksisteret siden 2014 som et søsterselskab til Henning Mortensen a/s. Vi holder til i Silkeborg og Århus, vi kan derfor hjælpe dig med professionel ventilation både i Østjylland og i resten af landet.

Én af vores styrker er vores brede faglighed inden for ventilationsløsninger. Sammensætningen af medarbejderne betyder, at vi kan vejlede og hjælpe dig gennem hele forløbet lige fra det strategiske overblik og helt ned i enhver teknisk detalje.

Vi har tilfredse kunder både i private virksomheder og kommunalt regi, og vi har tidligere løst opgaver på skoler, sygehuse og inden for forskellige former for industri og kontorhuse.

Vores medarbejdere har mange år i ventilationsbranchen bag sig. Det giver os et unikt indblik, som vi kan trække på for at finde den bedste ventilationsløsning til dig. Med vores solide faglighed målretter vi løsningen, så den dækker dine behov.

Vi udfører alle former for ventilationsprojekter og ventilationsservice i Aarhus, Silkeborg og resten af Danmark.

 


HM-Ventilation a/s er medlem af VENT-ordningen

Certificeret til ventilationsservice efter VENT-ordningen

Serviceteknikere fra HM-Ventilation a/s er certificeret til at gennemføre ventilationsservice i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem.

 

Læs mere

 


Søsterselskab – Henning Mortensen a/s

Teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s er søsterselskab til HM-Ventilation a/s.

Hos HM-ventilation a/s er vi specialister i entrepriseprojekter inden for ventilation og ventilationsservice. Desuden har vi mange års solid erfaring inden for teknikentrepriser, hvor vi ofte samarbejder med Henning Mortensen a/s om de alle tekniske løsninger i byggeriet.

Alle tekniske kompetencer under samme tag

Vores tætte relation til Henning Mortensen a/s betyder, at vi har alle tekniske kompetencer under samme tag. Når vi i fællesskab sætter alle vores fag i spil, kan vi lede enhver bygherre, hovedentreprenør eller totalentreprenør sikkert gennem et byggeprojekt.

 

Besøg Henning Mortensen a/s

 


Spørgsmål om os? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.