Energioptimering af ventilation

Energioptimér ventilationsanlægget i virksomheden eller bygningen. Skån miljøet og spar på elregningen. HM-Ventilation a/s hjælper virksomheder, industri og bygningsejere (BtB) med energioptimering af anlæg til ventilation og udsugning.

Energioptimeret ventilationsanlæg: Spar energi og penge

Ældre ventilationsanlæg har ofte for stort energiforbrug – blandt andet på grund af fejl i automatikken eller fordi dele og komponenter trænger til udskiftning.

Når du vælger HM-Ventilation a/s til at installere eller energioptimere din ventilation eller udsugning, får du en erfaren samarbejdspartner, der har samlet kompetencerne og erfaringen inden for projektering, projektledelse, montering, indregulering og service ét sted.

 

Kontakt os i dag

 

Opnå fordele med energioptimering

Spørg HM-Ventilation a/s, når det kommer til energioptimering af ventilation i fx etagebyggerier, på skoler, i kontorbygninger og industrivirksomheder. Med energioptimering af dit ventilationsanlæg kan du blandt andet opnå:

  • Lavere energiforbrug
  • Store besparelser på elregningen
  • Bedre indeklima

Lad os energioptimere dit ventilationsanlæg

Energioptimering af ventilation laver HM-Ventilation a/s i både gamle, renoverede og relativt nye bygninger.

Nogle ventilationsanlæg kræver kun lidt indregulering for, at energiforbrug og ydeevne bliver optimal. Andre anlæg kræver udskiftning af dele som for eksempel ventilatorer for at køre effektivt, mens gamle, nedslidte ventilationsanlæg ofte helt bør udskiftes for at opnå energieffektiv og god ventilation i bygningen.

Vigtige trin til energieffektiv ventilation:

 

1. UNDERSØGELSE OG MÅLING
Vi undersøger dit ventilationsanlæg og måler ventilationseffektiviteten. Herefter får du vores bud på hvilke energioptimerende tiltag, dit ventilationsanlæg kræver.

2. UDSKIFTNING, RENOVERING OG DRIFTOPTIMERING
Vi skifter det slidte og defekte, som vi i fællesskab har besluttet. Desuden sørger vi for korrekt indregulering af dit ventilationsanlæg. Herefter er du sikret mere optimal ydeevne og energieffektiv ventilation i din bygning – til glæde for både klima og bundlinje.

3. VEDLIGEHOLDELSESPLAN OG SERVICEAFTALE
For at ventilationsanlægget kan blive ved med at være energieffektivt, er løbende service og vedligeholdelse afgørende.

Hos HM-Ventilation a/s tilbyder vi serviceeftersyn, hvor vi blandt andet sørger for filterskift og rensning af dit ventilationsanlæg. På den måde forebygges eventuelle skader og energioptimeringen vedligeholdes.

Energioptimering af ventilations- og udsugningsanlæg

HM-Ventilation a/s har solid erfaring med energioptimering af ventilation og udsugning. Vi har hovedkontor i Silkeborg, afdelingskontor i Aarhus og udfører energioptimering af ventilationsanlæg i etagebyggerier og vidt forskellige typer virksomheder – primært i Øst- og Midtjylland, men vi har kunder i hele landet.

Kontakt os på telefon 86 82 05 77 eller udfyld formularen herunder – og lad os aftale en gennemgang af dit anlæg med henblik på energieffektivisering.

Spørg os også om:

Mere om energioptimering af ventilation? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.