Ventilation til erhverv og industri i Århus og Silkeborg

HM-Ventilation a/s projekterer, installerer og servicerer ventilationsanlæg for alle størrelser virksomheder på tværs af brancher.

Ventilation til erhverv og industri – vi ved, hvad vi taler om

HM-Ventilation a/s i Århus og Silkeborg har siden 2014 stået i spidsen for godt indeklima hos blandt andet skoler, kontorhuse, etagebyggerier og industrivirksomheder i hele Danmark. Hos vores kunder projekterer, installerer og servicerer vi driftssikre og miljørigtige ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi.

Styrken er vores solide faglige og økonomiske fundament, sammensætningen af medarbejdere og deres mere end 25 års erfaring fra ventilationsbranchen.

Udfører ventilationsarbejde i hele Danmark

Vi arbejder på ventilationsprojekter i hele landet og laver primært ventilationsservice i Østjylland, Midtjylland og Trekant-området heriblandt Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og Kolding.

Spørg os om:

Vi er stolte af vores arbejde, og vi lover dig kyndig rådgivning, så du finder den ventilationsløsning, der passer til din virksomheds behov. Vores projektledere bevarer overblikket og fører dig sikkert gennem dit ventilationsprojektet fra start til slut.

Vi styrer teknikentrepriser sikkert i land

I samarbejde med vores søsterselskab, Henning Mortensen a/s, tilbyder HM-ventilation a/s desuden tværfaglig projektering, koordinering og styring af store og teknisk krævende teknikentrepriser.

Ventilation til erhverv og industri? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.