Ventilationsentrepriser

Uanset om dit projekt er en større ventilationsentreprise eller en mindre – om du er bygherre eller entreprenør – så har HM-Ventilation a/s erfaringen og kompetencerne til at være din samarbejdspartner. Både i forhold til ventilationsløsninger i nybyggeri og eksisterende bygninger.

Ventilationsentrepriser: Vejen til et succesfuldt byggeprojekt

Hos HM Ventilation a/s er vi specialister i entrepriseprojekter inden for ventilation. Desuden har vi stor ekspertise og solid erfaring inden for teknikentrepriser, hvor vi ofte samarbejder med vores søsterselskab Henning Mortensen a/s om de tekniske løsninger i byggeriet.

Vi prioriterer, at vores projektledere og montører er veluddannede, kompetente og ordentlige teknikere, som har en helhedsorienteret tilgang til byggeriet. Det gør processen lettere for dig, og er din garanti for, at din ventilationsentreprise bliver løst optimalt og effektivt inden for aftalt tid og kvalitet.

Lad HM-Ventilation a/s varetage dit ventilationsprojekt fra start til slut, både når det gælder rådgivning, kalkulation, installation og efterfølgende service.

 

Kontakt os i dag!

 

Alle tekniske kompetencer in-house

Vores tætte relation til Henning Mortensen a/s betyder, at vi har alle tekniske kompetencer in-house. Når vi bringer vores fagligheder sammen, er vi i stand lede dig sikkert igennem dit projekt med erfaren rådgivning og overblik.

På den måde undgår du, at flere aktører skal involveres opgaven, og processen foregår mere effektivt. Det betyder, at du får en helstøbt løsning, og at du kan udnytte tiden bedst.

Udfører ventilationsentrepriser og teknikentrepriser i hele Danmark

Vi udfører ventilationsentrepriser i hele landet og laver primært ventilationsservice i Østjylland, Midtjylland og Trekant-området heriblandt Silkeborg, Randers, Aarhus, Vejle og Kolding.

Spørg os også om:

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi finder den bedste ventilationsløsning for dig. Vi glæder os til at lede dig sikkert gennem din ventilationsentreprise fra start til slut.

Mere om ventilationsentrepriser? Udfyld formularen eller ring +45 86 82 05 77

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.