Om os

HM Ventilation A/S har eksisteret siden 2014. Vi holder til i Silkeborg og Aarhus, vi kan derfor hjælpe dig med professionel ventilation både ved østjylland og i resten af DK.

En af vores styrker er vores brede faglighed inden for ventilationsløsninger. Sammensætningen af medarbejderne betyder, at vi kan vejlede og hjælpe dig gennem hele forløbet lige fra det strategiske overblik og helt ned i enhver teknisk detalje.

Vi har tilfredse kunder både i privat og kommunalt regi, og vi har tidligere løst opgaver på skoler, sygehuse og inden for forskellige former for industri og kontorhuse.

Vores medarbejdere har mange år i ventilationsbranchen bag sig. Det giver os et unikt indblik, som vi kan trække på for at finde den bedste ventilationsløsning til dig. Med vores solide faglighed målretter vi løsningen, så den dækker dine behov.

Vi udfører alle former for ventilation i Århus, Silkeborg og alt herimellem, og vi supplerer med kyndig vejledning.

Vi udfører:

  • Komfortventilation
  • Procesventilation
  • Industriventilation
  • Laboratorieventilation og etablering af renrum
  • Teknikentreprise
  • Nybyggeri
  • Årlige serviceeftersyn

Læs mere om de services, vi tilbyder her.

Samarbejde der batter

HM ventilation A/S er en del af af HM gruppen, der har eksisteret siden 1959 og i dag tæller mere end 130 kompetente medarbejdere.

En af vores klare styrker er vores velfungerende interne samarbejde, der gør os i stand til at løse vores opgaver med resultater af høj kvalitet og uden gnidninger undervejs. Vi supplerer hinanden godt med vores forskellige fagligheder inden for planlægning, montage og servicering af ventilation ved Aarhus, Silkeborg og i resten af Østjylland.

Det kompetente og velfungerende samarbejde er også vigtigt, når vi løfter opgaver i fællesskab med resten af HM-gruppen, fx i forbindelse med teknikentrepriser. Vi kender hinanden godt og står inde for hinandens fagligheder, og derfor kan vi udnytte vores ekspertiser og nå vores mål som aftalt. På den måde udnytter vi både tiden og vores faglighed bedst muligt.

Samarbejdet og den ærlige kommunikation er også centrale i vores dialog med dig som kunde. Vi lytter til dine ønsker og giver dig brugbar rådgivning, så du kan finde den ventilationsløsning, du har brug for. Vores projektleder fører dig gennem hele forløbet, så du kan føle dig i sikre hænder fra A til Å.

Veludført ventilation ved Århus og Silkeborg

Der er steder, hvor velfungerende ventilation er livsvigtigt af sikkerhedshensyn. Andre steder har manglende ventilation ikke samme fatale konsekvenser, men det ændrer ikke ved det faktum, at den rigtige ventilation kan være altafgørende for medarbejdernes velbefindende og produktivitet.

Vi står klar med vejledning, montage og service, hvis du har brug for en ekspert i ventilation ved Århus eller Silkeborg. Kontakt os og få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.