Sweco og Sweco Architects

HM-Ventilation a/s har leveret installation af ventilationssystem i eksisterende bygning, der fremover er århusiansk domicil for Sweco og Sweco Architects.

Fra gammel fabrik til moderne kontorbyggeri

En gammel fabriks- og lagerbygning på Trøjborg i det nordlige Aarhus blev istandsat og ombygget til et moderne kontormiljø. HM-Ventilation a/s har udført ventilationsarbejdet.

Efter en omfattende istandsættelse og ombygning af en historisk bygning på Willemoesgade i Aarhus kunne arkitekter og ingeniører fra Sweco Architects og Sweco i starten af 2021 flytte ind i deres nye 3.100 kvm store kontorfællesskab.

Både fokus på teknik og æstetik

Det er egne arkitekter og ingeniører fra Sweco Architects og Sweco, der står bag den nænsomme ombygning, som har forvandlet en tidligere fabrik til et moderne, åbent og fleksibelt kontormiljø.

»Gennem hele projektet har der været fuld fokus på både optimal teknik og æstetik. Det siger næsten sig selv, når bygningens kommende brugere er arkitekterne og ingeniørerne selv«, fortæller HM-Ventilation a/s’ projektleder.

I forbindelse med ombygningen har HM-Ventilation a/s leveret og installeret to komplette ventilationsanlæg – komfortventilation til kontormiljøet og køkkenventilation til storkøkken og kantine.

Synlige ventilationsrør bidrager til industrielt udtryk

Ventilationsløsningen er lavet med standard aggregatløsning fra Systemair samt synlig rørføring, hvilket er med til at understrege bygningens industrielle udtryk. Om løsningen siger projektlederen fra HM-Ventilation a/s:

»De synlige ventilationsrør bidrager flot til rå æstetik og kalder samtidig på stor grundighed i monteringsfasen hos os. Alt skal stå knivskarpt, når vi er færdige«.

Øget komfort med lav ventilationspuls

Ventilationsløsningen fra HM-Ventilation a/s er desuden udført med indblæsning via lavimpuls indblæsningsposer, som er en særdeles velegnet løsning til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft.

Den samlede ventilationsløsning fra HM-Ventilation a/s betyder, at Sweco og Sweco Architects har fået en effektiv ventilationsløsning med fokus på:

  • Komfort
  • Kvalitet
  • Æstetik

Fakta om ventilationsentreprise

Ydelse: Montering og installation af ventilationssystem i eksisterende bygning
Luftmængde: 6.500 m3/h i køkken og 15.000 m3/h i kontorområde
Hovedentreprenør: Vognsen & Co A/S
Lokalitet: Willemoesgade, Aarhus N
Bygherre: Sweco og Sweco Architects
Projektperiode: september 2020 – januar 2021

Mere om ventilation?

HM-Ventilation a/s har mange års erfaring med at projektere, installere og servicere komfortventilation hos mange forskellige typer af kunder.

Læs mere

Skal vi hjælpe dig med ventilationsarbejde?

Effektive og fremtidssikrede ventilationsløsninger kontorbyggerier, butikker, skoler osv. HM-Ventilation a/s har solid erfaring med udskiftning og levering af fremtidssikrede ventilationsanlæg i eksisterende bygninger. Spørg os om ventilation.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.