imageAlt

Helstøbte løsninger, der holder på den lange bane

En investering i et indeklima- eller ventilationsanlæg er ikke bare et greb i lommen. Det økonomiske aspekt har en naturlig høj prioritet i alle projekter, men det er samtidig vigtigt at vælge de rigtige løsninger, som holder på den lange bane. Hos HM-Ventilation har vi stor erfaring med at rådgive om, hvilke løsninger der passer til specifikke behov. Derfor får du et endeligt produkt, som står mål med dine forventninger, og du undgår at købe enten for dyrt eller for billigt.

 

Vi arbejder med alt indenfor ventilation

HM-Ventilation løser alle opgaver indenfor indeklima og ventilation. Vores primære arbejdsområde er større tekniske entrepriser, og vi fungerer som professionel samarbejdspartner og rådgiver indenfor dette felt. Vi leverer bl.a. følgende løsninger:

  • Indeklima
  • Ventilation
  • Køl
  • Energioptimering
  • Service og vedligehold

 

Bæredygtige løsninger

Udover økonomi er bæredygtighed også et naturligt element i en moderne ventilationsløsning. Vi har stor erfaring med at skabe bæredygtige løsninger, som står mål med internationale standarder.

 

Tekniske entrepriser

HM-Ventilation er en den af HM Gruppen, og vi har tætte bånd med resten af koncernen. Det betyder, at vi sammen kan dække hele spektret indenfor tekniske entrepriser. Vi kan udover ventilationsløsninger også løse opgaver indenfor El og VVS.

 

Kontakt os og få en konkret og uforpligtende snak om dine behov for ventilationsløsninger.

Del siden:

Hvem er vi?

HM-Ventilation leverer helstøbte ventilationsløsninger i høj kvalitet. Se mere om vores baggrund her.

Læs mere »

Kontakt os

Lad os løse dine ventilationsopgaver. Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Kontakt os »

HM Ventilation   ·   Stagehøjvej 1   ·   8600 Silkeborg   ·   Tlf. 28 92 40 96   ·   htm@hm-ventilation.dk